Fritid

Hjælp til dit brillekøb

Sponsoreret

Når man står og skal have nyt stel eller skal have sine allerførste briller, står man tit i den situation, hvor man bliver bombarderet med tilbud og modeller og ikke kan bestemme sig. 68 % af alle danskere bruger briller eller kontaktlinser, hvilket betyder at konkurrencen er enormt hård. Når man står og skal bestemme sig, står og falder det mange gange på servicen, og så har den enkelte forbruger selvfølgelig hvert sit behov, og det skal der tages højde for.

Når man skal købe briller, er det vigtigt, at man tager højde for brillens facon, da de skal passe til dit ansigts form. Til at finde frem til de rigtige briller, kan du benytte dig af den ekspertise, du møder i de forskellige brilleforretninger rundt om i Danmark. Der er mange, og de er alle enormt kloge på deres felt.

Nogle der efter min mening skiller sig lidt ud, både på service og produkt, er CrossEyes. CrossEyes tilbyder unikke og lækre designs, der tillader din personlighed at skinne igennem, og de går enormt meget op i, at både din personlighed og dit ansigts facon passer til brillen.

Butikkerne er at finde rundt om i landet, og hvis befinder dig i København, kan du besøge dem på Frederiksberg, og via deres hjemmeside, kan du booke en synsprøve.
Find din optiker i København hos CrossEyes