IT og Teknologi

Store besparelse på HP farvepatroner

Sponsoreret

HP farvepatroner kan være dyre at købe, selvom de fleste HP printere giver mulighed for at printe i farve. Det kræver, at du jævnligt udskifter patronerne, og det kan koste mange penge, hvis man vælger de dyre originalpatroner.

Uanset hvilken printermodel, der holder til på dit kontor, så skal farvepatronerne jævnligt udskiftes, og det betaler sig at tænke lidt langsigtet og strategisk, hvis det ikke skal koste for meget i budgettet. Hos SHOPINK kan du undgå at løbe tør lige foreløbig, hvis du tænker lidt strategisk over dit blækkøb. Det kan nemlig betale sig at købe flere patroner samtidig, da du så undgår at betale for meget for forsendelsen.

En af grundene til at tonerpatroner og kassetterne er billigere hos SHOPINK er, at HP ligesom mange andre printerproducenter har valgt at flytte en del af avancen fra printeren over på toneren. Det betyder, at printerproducenterne kan sælge printerne til en konkurrencedygtig pris, og satser på, at de kan tjene pengene ind på printerpatronerne i stedet. Derfor kan det godt betale sig at købe printerpatronerne billigere her: https://www.shopink.dk/blaekpatroner–toner/116-hp—hewlett-packard/

Derudover kan du også spare turen til boghandleren, da boghandleren ikke ligger inde med alle printertyperne. Boghandleren har oftest kun de mest populære produkter, hvilket betyder at de ikke nødvendigvis har den, du skal bruge. Hos SHOPINK er du sikker på at finde Danmarks måske største udvalg af HP toner. De forhandler nemlig stort set alle HPs laserprintere – på nær de allerældste modeller.