Indretning

Indret din altan

Sponsoreret

Et af årets helt store tendenser er at tage naturen ind i hjemmet, så hvorfor ikke også gøre altanen til en del af hjemmet? Ved at indrette din altan får du automatisk lyst til at bruge altanen endnu mere – Også selvom vejret måske ikke altid er altan-vejr. 

Hvis du er så heldig at være lejer eller ejer af en lejlighed med en altan, så gælder det om at få det bedste ud af de ekstra kvadratmeter. En altan kan bruges rigtig mange gange om dagen til både praktiske og hyggelige gøremål. Hvis du investere i et flot altanbord, så kan du få rigtig mange timer til at gå på altanen. Det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra kræfter på at indrette altanen så den er indbydende. Du kan med fordel tage noget af din boligindretning med ud på altanen og pynte med puder, lys og tæpper. Derudover er det et godt sted at plante alle dine blomster, grøntsager og andre planter, som du senere kan tage med indenfor.

Hvis du endnu ikke har fundet det perfekte bord til altanen, kan du med fordel tage et kig hos Altanbutikken. Denne hjemmeside har alt, hvad du går og drømmer om. Du kan derfor også finde de perfekte borde. Køb dem her.