Indretning

Gør dine vinduer en tjeneste

Sponsoreret

Gardiner kan købes i mange bygge- og boligforretninger. Problemet er ofte at de er syet efter få standardmål, som ikke passer til alle vinduesstørrelser. Ofte skal standardgardinerne klippes til eller på anden måde tilpasses, før de sidder ordentligt. Det er meget besværligt og bliver aldrig helt perfekt.  

Hvis Gardinerne købes efter mål er du helt sikker på, at gardinerne passer perfekt til dine vinduer. På den måde betyder størrelsen på vinduerne ikke noget. Der bliver heller ikke brug for, at klippe eller skære til bagefter. Det bliver ikke nemmere! Resultat bliver meget flottere og mere harmonisk, når Gardinerne specialsyes efter vinduernes omfang og størrelse.  Så drop standardgardiner og få et meget bedre resultat.

Hos Gardinstudiet syer de gardiner efter mål og behov. Hvis du kort beskriver din opgave, kommer de med deres gardinbus og foretager en gratis opmåling. De medbringer også stofprøver. Med Nye gardiner fra Gardinstudiet slipper du dermed for alt besværet og kan føle dig helt tryg. Gardinstudiet har nemlig mange års erfaring inden for branchen.  Ud over gratis opmåling bidrager Gardinstudiets medarbejdere med rådgivning ift. valg af materialer. På den måde sikres du altid den mest optimale løsning, så du får den rigtige type stof, der passer perfekt til dine vinduer. Gardinstudiet syer alle former for gardiner. Uanset om du ønsker lamel-, mørklægnings- eller rullegardiner, hjælper Gardinstudiet dig med at få den optimale løsning.