Fritid

Hårtrends gennem tiderne

Sponsoreret

Ligesom vores tøjstil har vores frisure ændret sig gennem tiderne. De fleste kan nikke genkendende til, at man til tider trænger til forandring. Her er der ikke altid behov for den helt store forandring, så længe man bare får følelsen af, at der er sket en smule.

Gennem de sidste mange år har de fleste været i gennem adskillige frisure og hårfarver. Nogle mere heldige end andre. De frisuretrends der ikke var helt så heldige, har man heller ikke set særlig meget til, som de mere heldige frisure. Du kan læse om nogle af de mest sete frisuretrends gennem tiderne her.

Ikke permanent løsning

For dem der ikke føler for eller derimod har råd til, at tage et smut til frisøren og få farvet eller klippet håret hver gang man trænger til forandring. Så er der heldigvis andre løsninger, der også vil kunne give forandring, og som ikke er permanente.

Et crepejern, krøllejern eller glattejern er nogle af de mest brugte redskaber, når det kommer til styling af håret. Sådanne redskaber kan hverken farve eller klippe håret, men giver stadig en forandring. Udover at de giver forandring til ens frisure, er de også uundværlige, hvis man af natur har hvirvler eller helt fladt hår. Har man enten tyndt eller fladt hår, kan det være svært at få fylde og volume, medmindre man ligger inde med et crepejern. Her menes ikke at man behøver crepe hele håret, men derimod bare bunden, på den måde opnår man nemlig volume, der holder hele dagen.

Trænger man derfor til en mindre forandring, kan det med et af disse redskaber nemt og hurtigt lade sig gøre derhjemme.