Fritid

Find din nye GHD-styler hos smarthair.dk

Sponsoreret

Med et glattejern fra GHD er du sikret en god hårdag hver dag. Anskaf dig lige præcis det glattejern, der passer dig, hos smarthair.dk

GHD har slået sig fast på markedet som et af sikreste mærker, når du skal finde et glattejern. Når du køber et GHD glattejern, er du sikret høj kvalitet for pengene. Derudover er GHD også kendt for en altid smuk emballage og et stort fokus på finish på fladjernene.

En af de smarte funktioner, som glattejern fra GHD har, er en automatisk sluk-funktion. Det betyder, at du ikke behøver at panikke, hvis du en morgen har travlt og kommer ud ad døren uden at slukke glattejernet. Din GHD styler slukker automatisk for strømmen efter 30 minutter, hvis den ikke bliver brugt.

Smarthair.dk er autoriseret forhandler af GHD-glattejern, og de tilbyder også føntørrere og hårbørster af samme mærke. Du får fri fragt, når du handler for over 499 kr.

Jette, der har startet webshoppen smarthair.dk, har fokus på de kvinder, der handler online men også vil vide, at ejeren har testet og godkendt produkterne. Derfor kan du sikre dig, at din hårplejeprodukter altid er originale, de kommer med professionel vejledning, og så kan du handle sikkert og nemt. Opstår der problemer eller fejl, så rettes de selvfølgelig også hurtigt.