Fritid

Få kardan-renovation hos Bremsegården

Sponsoreret

Hos Bremsegården i Aarhus kan dit køretøj få den helt rette behandling, og du kan bestille tid til reparation online.

Har din kardanaksel brug for en reparation, så bestil en tid hos Bremsegården i Aarhus Vest, som udfører alle typer opgaver indenfor kardan renovation.

En kardanaksel er en aksel til kraftoverføring, som er forsynet med kardankryds. Kardanaksler forekommer blandt andet i personvogne, varevogne, busser og lastbiler og derudover også i forskellige påhængskøretøjer til traktorer og andre erhvervskøretøjer og landbrugsmaskiner.

Bremsegården tilbyder både kardan-renovation til private kunder og erhvervskunder. Værkstedet har mange års erfaring i faget, og de kan derfor klare de fleste opgaver. De kan også udføre reparation på bremser, og de er tilmed specialister indenfor håndtering af bremsedele til alle slags køretøjer. De leverer bremsedele og renoverer bremsere, der er i brug. Derudover er der også mulighed for reparation af caliper, kobling, kølere, motor, topstykker og trailere.

Hvis du har spørgsmål, så kan du altid kontakte værkstedet enten telefonisk eller på mail. Bremsegården holder altid åbent fra klokken 7 til 16 alle hverdage, og på hjemmesiden kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål. Derudover kan du også bestille tid til din reparation online.