Fritid

Tag dit kørekort hos Aarhus’ bedste kørelærer

Sponsoreret

Kunne du også tænke dig at få fingene i et kørekort? Så kontakt kørkort.dk, som tilbyder trygge rammer og hyggelige køretimer.

Kenneth Krabbenhøft hedder kørelæreren hos kørkort.dk, og han går meget op i at give dig den bedste oplevelse som køreelev. Han har mange års erfaring som selvstændig, og så interesserer han sig for at gøre sin kunder tilfredse.

Hvis du bliver elev hos Kørkort, så er det dig, der er i fokus gennem hele forløbet, og du skal have den bedste service. Kørelæreren er indstillet på at give dig den bedste oplevelse, så du også har lyst til at anbefale ham videre til folk, du kender. Derfor er han også først tilfreds, når du er tilfreds. Og det, mener han selv, må være opskriften på en god kærelærer.

Gode anmeldelser har Kenneth også fået fra sine tidligere elever. På hjemmesiden kan man læse små citater fra hans køreskoleelever, og her skriver Andreas for eksempel: ”Man har nogle rigtig hyggelige køretimer, hvor man slet ikke lægger mærke til at tiden lige pludselig er gået. Kan varmt anbefale Kørkort”.

Så er du interesseret i, at Kenneth Krabbenhøft fra Kørkort skal blive din fremtidige kørelærer, så læs mere her.