Fritid

Dansk Træmel producerer røgflis i højeste kvalitet

Sponsoreret

Som Danmarks bedste træmelsproducent, leverer Dansk Træmel den bedste røgflis til hele verden. Produktionen stiger konstant, og det samme gør den løbende kvalitetskontrol.

Dansk Træmel er Danmarks træmelsproducent nummer et, som over de sidste mange år har udvidet egen position på markedet. Det er blandt andet nye aktiviteter inden for øget produktionskapacitet og sikring af store mængder råvarer af eksklusiv kvalitet, som har været med til at øge Dansk Træmels markedsposition.

Det er også i denne forbindelse, at Dansk Træmel er i stand til at tilbyde høj kvalitet til realistiske konkurrencedygtige priser. Herunder blandt andet dansk røgflis af fin kvalitet, da virksomheden netop besidder computerstyrede produktionsapparater, som gør det muligt at producere produkter af høj kvalitet.

Med den store og fortsat øgede produktion kommer et naturligt ønske om kontrol af kvalitet. Dansk Træmel har lige siden virksomhedens start haft fokus på produkternes kvalitet, og særligt røgflis har i denne forbindelse været i centrum. Et sideløbende samarbejde mellem Dansk Træmel og Fødevaredirektoratet sikrer løbende denne kontrol.

Ud fra Fødevaredirektoratets løbende kontroller, lever røgflisen fra Dansk Træmel 100 % op til de krav, som der stilles af de offentlige instanser, og uden problemer anvendes disse i både levnedsmiddels- og delikatesseindustrien.

Kvaliteten er i top, og røgflisen fra Dansk Træmel består altid af ren bøg, som hverken indeholder spor af lim, kemikalier eller bark. Bøgesavsmulet er tørret og varmebehandlet, hvilket giver det ønskede resultat og i øvrigt den højeste kvalitet af røgflisen.

Med røgflisen er du sikret en produktion af røgevarer, som finder sted helt uden problemer, samt en mild, pikant og helt speciel aroma som ikke kan købes for penge andre steder. Du får det alt sammen til konkurrencedygtige priser hos Dansk Træmel.