Fritid

Mangler du et nyt sadelunderlag til din hest?

Sponsoreret

Har du en eller flere heste? Og kunne du bruge noget nyt udstyr, så rideturene bliver lidt sjovere, og din hest tager sig lidt bedre ud? 2 Horse har et kæmpestort udvalg af billigt og godt rideudstyr.

Hvis du har hest, så ved du, at der ikke er noget bedre end at få noget nyt rideudstyr, så din hest tager sig bedre ud og rideturene bliver sjovere. 2 Horse sælger både nyt og brugt rideudstyr til gode priser. Her kan du få alt fra grimer til sadler, gamacher, fleecedækken og meget andet. Du kan eksempelvis få en mørkebrun lædergrime med lammeskind på nakkestykket, som kan få din hest til at se meget elegant ud. Der er altid 14 dages fuld returret, billig fragt og hurtig levering. På den måde kan du hurtigt sikre dig billigt rideudstyr, der kan gøre hverdagen sammen med din hest lidt sjovere.

2 Horse har blandt andet et stort udvalg af sadelunderlag. De findes i alle mulige farver, både fra sandfarvede nuancer til lilla, lyserød, rød, orange, grøn og blå. Der er også helt neutrale farver som sort og hvid, og så er der forskellige størrelser, former og kvaliteter. Du kan blandt andet få underlag med en ruskinds-agtig overflade, hvis underside er meget svedabsorberende og minimerer friktion. Derudover har den elastiske stropper og så passer den også til heste med markeret manke.