Fritid, Sport

Mangler du en presenning til din båd?

Sponsoreret

En bådpressenning skal både være holdbar, så den kan bruges år efter år, den skal kunne tage duggen om natten, og så skal den passe præcis til din båd. Sådan et sejl kan du finde hos netbaad.com.

Hvis det er varmt og solen skinner, så er det vigtigt at have et sejl, der kan beskytte mod de varme UV-stråler, men det er også essentielt at have et sejl, der kan tage den dug, der falder om natten, så den ikke beskadiger båden. Køber du en presenning til din båd, så kan den beskytte din båd mod al slags vind og vejr, da Danmarks vejr jo ofte kan være meget ustadigt.

Det er godt at huske på at købe en holdbar presenning, når man er på udkig efter en, for den skal gerne kunne bruges igen og igen. Hos netbaad.com kan du vælge mellem et bredt udvalg af både almindelige og formsyede presenninger til din båd. Derudover er det også muligt at anskaffe sig forskellige presenningsstativer, som er med til at beskytte din båd mod uønsket adgang. Den presenning, du ser på billedet, er fra PalbyFlex, og den er lavet i et let, blødt og fleksibelt materiale af armeret plast i topkvalitet. , og så er den endda også miljøvenlig, for den kan både genbruges og så forurener den ikke ved afbrænding.