Indretning

Vildt: Dansk entreprenør fordoblede omsætningen på fire år

Sponsoreret

Man kan godt tillade sig at sige, at den danske entreprenørvirksomhed KG Hansen er gode til at føre byggeforretning. Selskabet har nemlig fordoblet omsætningen på bare fire år.

2017 var et rigtig godt år for KG Hansen. Det Grindsted-baserede entreprenørselskab løftede nemlig omsætningen med svimlende 300 millioner kroner i forhold til 2016, hvor omsætningen var omkring en halv milliard kroner.

Men det er ikke kun fra 2016 til 2017, at KG Hansen har gjort god forretning. Faktisk har den store entreprenørvirksomhed fordoblet sin omsætning siden 2013, hvilket i ledelsen i KG Hansen betragter positivt.

-Årets resultat betragtes af ledelsen som værende meget tilfredsstillende, står der i årsrapporten ifølge Licitationen, som er Byggeriets Dagblad.

Også overskuddet hos KG HAnsen steg i 2017. I 2016 lød overskuddet på 32 millioner kroner, men det tal steg til 52 millioner kroner sidste år.

KG Hansen, der har domicil i Grindsted, har da også formået at markere sig som en stor og dominerende spiller på de danske byggepladser – i hvert fald har virksomheden lavet entreprenørarbejde på store projekter som Billund Lufthavn og Haderslev Stadion samt store boligbyggerier, hvilket må anses som nogle af årsagerne til, at eksempelvis den nye is-arena i Esbjerg også ligger på KG Hansens arbejdsbord.

KG Hansen tilbyder både totalentreprise, hovedentreprise og patnering som samarbejdsformer, og derudover producerer man færdigblandet beton som en del af samme organisation under navnet KG Beton.