Indretning

Sørg for at få lavet en tilstandsrapport

Sponsoreret

Hvis du går med tankerne om at sælge dit hus, så skal du huske at få lavet en tilstandsrapport inden, sådan at du slipper for uventede klager fra køberne.

Det er ekstremt vigtigt at huske at få lavet en tilstandsrapport, når man skal sælge sit hus. Uanset om det er en ejerlejlighed, et sommerhus eller et almindeligt parcelhus, der skal sælges, så er det afgørende, hvis man vil have lavet en ejerskifteforsikring. En tilstandsrapport er et dokument, der beskriver bygningens faktiske tilstand, og det er vigtigt at kunne give køberne, sådan at det kan dokumenteres i forbindelse med forsikringssager, hvordan husets tilstand var ved husoverdragelsen.

I forbindelse med de fleste bolighandler bliver der lavet en tilstandsrapport, men faktisk er det frivilligt, og sælgeren skal selv stå for at skaffe rapporten. Men vil man have en ejerskifteforsikring, så er det nødvendigt, og det er en meget god idé, fordi den forsikring dækker over eventuelle skjulte skader i boligen, som sælgeren eller køberen ikke kendte til på købstidspunktet. Dermed er du som sælger frigjort for udgifterne i 10 år med en ejerskifteforsikring.

Mk byg consult tilbyder at udarbejde en tilstandsrapport på din bolig, sådan at køberen også får den nødvendige indsigt og kan føle sig tryg ved overdragelsen, samtidig med at du som sælger kan frigøres for efterfølgende eventuelle udgifter, der ikke anføres i tilstandsrapporten.