Fritid

Metalbearbejdning og stålkonstruktion: Maskinfabrik nær Kolding og Vejle

Sponsoreret

Sigma Process Engineering ligger tæt på Kolding og Vejle og har over 40 års erfaring med metalbearbejdning og stålkonstruktion.

Sigma Process Engineering er en moderne maskinfabrik nær Kolding og Vejle. Maskinfabrikken har hjemme i Egtved, og her producerer de alt inden for metalbearbejdning og stålkonstruktioner. De har 40 års erfaring i faget, og derfor kan du også som kunde været meget sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt og af kyndige hænder.

Konkurrencedygtig pris og leveringstid

Sigma har som et af deres hovedfokusser, at pris og leveringstid altid bliver holdt nede, så de er yderst konkurrencedygtige. Sigma holder øje med og kontrollerer alle væsentlige processer, sådan at der bliver tjekket efter i krogene både i forhold til udvikling, salg, konstruktion, design, test, produktion, kontrol og levering. Derfor kan du som køber være helt sikker på, at dine bestillinger er i sikre hænder.

Deres omhyggelighed og fokus giver pote hos kunderne. Blandt andet skriver en kunde på Sigmas hjemmeside følgende: ”Fint dansk kvalitetshåndværk til tiden og prisen.”

Sigma Process Engineering er specialister i mange ting, det rækker helt fra laserskæring, rustfrie tanke, procesanlæg, mixere og rørværker til kompensatorer. De har også deres egen tegnestue, og her udarbejder de både tegninger, beregninger, tilbud og meget mere, og det er altså kun fantasien, der sætter grænser, hos maskinfabrikken, for alt kan lade sig gøre.