Fritid

Motorisk legetøj til dit barn

Sponsoreret

Bobles har fået en masse designpriser, netop fordi deres design er unikt og perfekt til at udfordre små børns motorik og balance. Så har du et mindre barn, og vil du gerne forkæle dit barn med det perfekte legetøj, der samtidig hjælper med balance og motorik, så skal du kigge på et Bobles rullebræt. Det er perfekt til de helt små, der skal lære at krybe, kravle og at gå, for det hjælper Bobles rullebrættet med at lære.

Et rullebræt er et sjovt legetøj til den mindste, som elsker bevægelse i hverdagen. Det er både godt i forhold til at lære at ligge på maven, men også når der kommer mere bevægelse på. Det er desuden et virkelig godt underlag, når det kommer til at hoppe, fordi det bløde skum skåner knæ og led. Det er en mulighed for at hjælpe barnet på vej motorisk, men også skabe mere leg og bevægelse i hverdagen for dit barn.

Vil du gerne sørge for, at dit barn får en større kropsforståelse i hverdagen, og samtidig bliver udfordret motorisk? Så er et Bobles rullebræt det perfekte legetøj, der giver en masse læring og sjov bevægelse til dit barn i hverdagen.