Fritid

Kunne du tænke dig akvariefisk til boligen?

Sponsoreret

Et dyr, der er nemt at passe, og som samtidig giver en dejlig hyggefølelse derhjemme. Hvis det lyder interessant, så se Lystrup Dyrecenters store udvalg af akvariefisk på deres hjemmeside.

Kunne du tænke dig et dyr, der er nemt at passe og som samtidig giver en dejlig atmosfære og følelse af hygge derhjemme? Så skulle du overveje at få akvariefisk. Akvariefisk til boligen er geniale, fordi de netop ikke kræver anden pasning end mad, lys og rent vand, de er hyggelige at have i stuen, og så er de flotte at se på.

Hos Lystrup Dyrecenter har de en helt kælder fyldt med akvarier med spændende fisk i. På hjemmesiden kan du se et stort udvalg af akvariefisk, der ligger på lager i Dyrecentret. Køber du dine akvariefisk hos Lystrup Dyrecenter, så kan du være sikker på, at fiskene er sunde og raske, for dyrecentret går meget op i dyrenes velbefindende.

Lystrup Dyrecenter sender selvfølgelig ikke levende dyr, men på hjemmesiden kan du få en god fornemmelse af de forskellige typer fisk, da der er billeder og priser på dem alle sammen. Du kan også købe fiskene på siden, så skal du blot hente dem i Lystryp Dyrecenter. Hvis du vil vide mere om de forskellige fisk, så kan du også komme ned i butikken høre mere.