Fritid

Sluk for støj og larm med en akustikplade

Sponsoreret

Det åbne kontorlandskab kommer ofte med store omkostninger: støj og larm bliver en plagende del af hverdagen for mange

Hvor meget det larmer og støjer på arbejde og derhjemme har stor betydning for din trivsel, både psykisk og fysisk. Er man udsat for støj i længere perioder, kan det føre til stress, søvnbesvær, hovedpine og højere risiko for hjertesygdomme. En akustikplade kan hjælpe med at begrænse at du og dine kolleger bliver udsat for vedvarende støj.

Bibehold en behagelig arbejdsplads med en akustikplade

Ofte er det nok at sætte en akustikplade op på arbejdspladsen, f.eks. i kantinen, i lobbyen og i andre store rum, hvor mange mennesker mødes. Hvis I har åbent kontorlandskab, kan en akustikplade bidrage til en arbejdsplads, hvor kollegers snak og telefonopkald ikke generer hele kontoret.

En akustikplade kan bidrage til arbejdspladsens æstetik

Når I skal vælge akustikplade, bør pladen bidrage til en smuk og æstetisk arbejdsplads med designmæssig sammenhæng. Jeres akustikplade kan sagtens indgå og bidrage til æstetikken, f.eks. med forskellige farver på akustikpladerne, der ofte fremstår med et tekstilt og blødt imødekommende udseende på virksomhedens vægge.

En akustikplade bliver på den måde en opgradering af komforten både auditivt og visuelt.