Indretning

Find en ny tavle med 25 års garanti

Sponsoreret

Er du på udkig efter en ny tavle? Muligvis en traditionel kridttavle eller måske er du mere interesseret i en interaktiv tavle, der kan kombineres med den moderne tid vi lever i. Se mere her.

Se det store udbud af kridttavler og whiteboards til skoler, som indgår i en bevægende serie af kvalitetsrig inventar, hvor fokus er lagt på udstråling og holdbarhed.

I det brede udvalg af tavlevarianter kan man vælge imellem kridttavler, whiteboards, interaktive tavler, filmlærreder, flextavler, opslagstavler, rumdeler og landkort. Det brede sortiment er til for at du som kunde, kan få lige præcis det du ønsker dig, når du skal formulere dit budskab eller dele dine noter.

Holdbart materiale der ikke er til ødelægge.

Tavlen er i centrum af klasselokalet, og selvom den kan virke forældet for nogle, er den stadig en central del af hverdagen i de mange undervisningsformer og uddannelsesinstitutioner. Den er ikke til at undvære og af den grund, skal den også være lavet af holdbart materiale, som ikke falmer med årene. Derfor er der 25 års garanti på overfladenedbrydningen, så man ikke skal bekymre sig om at erstatte den.

Se det store udvalg af størrelser, farver og materialer, så i kan få præcis den speciallavede eller almindelige tavle i mangler!