Fritid

Specialister bag sko til særlige fødder

Sponsoreret

Sko fra New Feet kan være behjælpelige, når personer med diabetes, gigt eller andre lidelser skal have nyt fodtøj. Et samarbejde med behandlere og specialister i fødder med problemer, har ført til disse sko, der er designet til særlige behov. 

Kvalitetssko med muligheder

Hos juul-sko.dk findes er bredt udvalg af sko fra New Feet, der henvender sig til både mænd og kvinder med behov for ekstra støtte til fødderne. Udvalget består både af sko, sandaler, støvler og hjemmesko, så der til alle årstider og til indendørs brug. Designerne bag har både tænkt på forskellige højder såler og former, så de passer til de fleste. Herudover findes de med lynlås eller snørebånd, ligesom det er muligt at få med begge, så det er ganske nemt at tage skoen af og på. De meste tøj passer til de forskellige sko, da farverne er meget neutrale i sort og mørke- og lysebrun. Dog er der også enkelte i rød, hvis hverdagen skal piftes lidt op.

Samarbejde med specialister

Hos juul-sko.dk er der et tæt samarbejde mellem behandlere og specialister, ligesom medarbejderne har været på kursus hos New Feet. Hermed kan der tilbydes den helt rette hjælp, så den helt rigtige sko kommer på fødderne.