Fritid

Fantasi og personlighed gemmer sig i en møbelklassiker

Sponsoreret

Er du også træt af bastande reoler og rodede løsninger til hjemmet? Sæt reolen fri, og gør den til en del af det personlige touch i dit hjem. Det er netop tanken bag reolsystemet Montana.

69,6 x 69,6 centimeter var målene på det revolutionerende kvadrat, som Peter Lassen udviklede i en nedlagt marmeladefabrik i Haarby på Fyn. Det blev startskuddet til eventyret om det enkle reolsystem, Montana. Dette reolsystem blev hurtigt populært, da det revolutionerede markedet og gjorde reolen til en del af indretningen i et personligt hjem.

Enkel og kompleks møbelklassiker

Hvorfor er den blevet så populær denne Montana reol? Det er et enkelt spørgsmål, og dertil hører et enkelt svar. Montana reolen er en møbelklassiker, der på én gang har et enkelt og komplekst udseende og et uendeligt stort potentiale for at skabe opbevaringsløsninger. Reolen giver os muligheden for at indrette vores hjem i nøjagtigt den stil, du og jeg gerne vil og med netop de opbevaringsløsninger, vi har behov for. En Montana reol behøver ikke at gemmes af vejen. Den kan stå frit, og modulerne kan vælges i et hav af farveløsninger. Dermed kan reolen bringe personlighed og varme ind i et rum.

Fantasifulde designs

Sæt fantasien fri er filosofien bag Montana reolen. Denne filosofi har været den drivende kraft bag Peter Lassen og sønnen, den nuværende ejer, Joakim Lassens arbejde. Fantasi er netop det, der skal til for at skabe gode og enkle opbevaringsløsninger i et hjem, og når man først går på opdagelse i de mange modeller, kombinationer og farver, bliver det en fantasifuld rejse at designe sin egen reol.