Mode og tendenser

Sådan tager du af dine fødder

Sponsoreret

Sunde fødder kan være hårdt arbejde. Det vigtigste er at vælge sko, som passer til ens fødder. Nogle mennesker har brede fødder, andre har smalle. Derfor kræver det ofte, at man får prøvet nogle forskellige sko, da alle sko ikke passer til alle. Dernæst er størrelsen selvfølgelig vigtig. Mange går desværre rundt med en for lille størrelse, helt uden at vide det. Dette skyldes ofte, at forskellige mærker har forskellige længder på deres størrelser. Hvis du ikke har mulighed for at prøve skoen med det samme, f.eks. i forbindelse med når du shopper på nettet, så vil det oftest være nemmest at tage udgangspunkt i mærkets officielle størrelsesguide.

Fødder kan have mange forskellige udfordringer, og netop derfor er fodtøj fra New Feet særlig smarte.
De er skabt til at kunne tage hånd om enhver udfordring. Skoene har en bred pasform, og skoene har indbygget støddæmpning. Skoene kan desuden strække sig, og er der også velegnet til fødder med knyster og hammertræer. New Feet er et dansk mærke, som er udviklet i samarbejde med behandlere, som er specialister i fødder. New Feet er så komfortable, at alle kan bruge dem. New Feet producere både sko til mænd og kvinder.

Hvis du ønsker at gøre noget ekstra for dine fødder, så kan du med fordel tage et lækkert fodbad og bruge massér af fed fodcreme. Fødderne har også særlig godt af en god omgang massage, som du også sagtens kan udføre selv.