Fritid

Lav en nem, men god kop kaffe

Sponsoreret

Kaffe er i dag en større videnskab og mange bruger tusindvis af kroner på dyre maskiner og store kaffekværne. Men det behøves slet ikke være så besværligt at lave en god kop kaffe.

Uanset hvilken metode du bruger, når du laver kaffe, er der fordele og ulemper. Læs med her og bliv klogere på de forskellige metoder til at lave kaffe.

Kapsler

Kaffe lavet fra kaffekapsler er blevet rigtig populært. Tassimo kapsler, Nescafe og mange andre har de senere år gjort deres indtog på kaffemarkedet. Det er en meget nem måde at lave kaffe på, og så smager kaffen rigtig godt. Fordelen ved kapsler er selvfølgelig, at det går rigtig hurtigt. Derudover er der et hav af forskellige smage, som du nemt kan prøve af uden af skulle købe en hel pose kaffe.

Instant kaffe

Selvom instant kaffen har et lidt dårligt ry, kan du sagtens lave en god kop kaffe. Det handler bare om at købe det i god kvalitet. Ligesom kapsler er instant kaffe også meget hurtigt at lave. Her går du måske lidt på kompromis med smagen, men hvis du skal have en kop kaffe i farten, er det et godt bud.

Kværn

Hvis du vil yde lidt mere, kan du bruge en kaffekværn og selv male bønnerne til filter eller stempel kaffe. Det lyder måske som meget arbejde, men det kan sagtens gøres hurtigt med en lille elektrisk kaffekværn. Friskkværnet kaffe smager bare bedre og giver din kop kaffe en helt anden aroma, fyldighed og smag. Når du først har prøvet det, er det svært at gå tilbage til andet.