Sport

Udstyr til den første ballettime

Sponsoreret

Har dit barn et stort ønske om at blive den næste balletstjerne? Eller er det en fritidsaktivitet, som din datter er blevet interesseret i? Det har sandsynligvis ført til, at du har fundet en balletskole, hvor dit barn kan udøve den yndefulde og graciøse disciplin, som ballet er. Nu er spørgsmålet bare, hvad har dit barn brug for til sin første ballettime?

Ballet er gammel i gårde

Den følelsesladede og bevægende balletdans har været udført i mere end 500 år. Balletdansen startede i Frankrig, hvorfor alle positioner og teknikker har franske navne. Når først balletdansen er lært til perfektion, er det imponerende, hvor let og elegant ballerinaerne kan få det til at se ud.

Ballettøjet har en værdi

Det kan måske være fint med almindeligt sportstøj, indtil dit barn er fast besluttet på, at ballet er lige præcis den rette aktivitet, hvis balletskolen tillader det. Er dit barn fast besluttet på at ville gå til ballet i en længere periode, vil rigtigt ballettøj være med til at øge interessen.

Først og fremmest er det en god idé at købe balletsko, således at din datter kan komme helt op på tæerne samt vænne sig til denne form for sko. Derudover har hun brug for noget stramtsiddende tøj såsom en balletdragt. Sidst men ikke mindst vil din datter elske at iføre sig et balletskørt, når hun skal til ballet. Et balletskørt er prikken over i’et, der får din datter til at føle sig endnu mere yndefuld og graciøs.