Fritid

Smykker der passer til din tøjstil

Sponsoreret

Smykker der passer til din tøjstil

Det er ikke altid lige nemt at finde de helt rigtige smykker, der passer til din stil. Nogle kvinder kan have en tendens til at have for mange smykker på, mens andre kommer til at have for lidt smykker på. Der er dog nogle enkle regler, som du kan følge, for at få smykkerne til at passe din helt egen personlige stil.

Koordiner smykkerne

Hvis du ikke vil ødelægge dit look, så lad være med at sætte et par store øreringe sammen med en bred og tung halskæde. I stedet kan du vælge enten den tunge halskæde eller de store øreringe og koordinere resten af ​​smykkerne, så det ikke bliver for overdådigt.

Påklædning og smykker skal matche

Før du kan finde ud af, hvilke smykker, du skal bære, skal du have fundet dit outfit frem. Smykkerne skal nemlig matche det materiale, som dit tøj er lavet af. Eksempelvis går det ikke at have store tunge smykker på, hvis tøjets materiale er tyndt såsom silke. Modsat klæder små enkle smykker ikke en tyk og varm sweater.

Overvej stemningen

Ønsker du et bohemelook, kan du sagtens have en masse smykker på samtidig. Vil du derimod gerne se elegant ud, skal du drosle lidt ned på hvor mange forskellige smykker, du tager på. Overvej eventuelt By Birdie smykker.  

Tænk over dit hår

De helt rigtige smykker kan fuldende dit look, mens de forkerte kan ødelægge det hele. Har du langt hår, som ikke skal sættes op, kan du sagtens have et par store øreringe på. Har du kort hår, kan små fine øreringe være det bedste.