Fritid

AMI PARIS: afslappet og eksklusivt tøj

Sponsoreret

Har du hørt om AMI PARIS? Det er et tøjbrand, hvis popularitet er steget stødt siden dets start i 2011. Stilen er eksklusiv, og så har designeren bag formået at udviske grænserne mellem det elegante og det afslappende. Find dit nye tøj fra AMI PARIS hos Wardhog.

En moderigtig vinter

Trænger din garderobe til en opgradering? Årstiderne skifter, og sommertøjet er for længst pakket væk og ligger klar til næste års varme. I stedet blev de lunere sweatshirts og jakker fundet frem, og de lange bukser er igen en fast del af garderoben. Nu er vinteren for alvor over os, og som ved de andre årstider så kan det være nødvendigt med nyt tøj – både fordi det gamle er slidt, men også fordi de nye trends ændrer sig. Måske kender du allerede AMI PARIS, men hvis du ikke gør, bliver du hermed introduceret til et brand, hvis tøj du helt sikkert ikke vil fortryde at hoppe i.

Enkelt og alsidigt

Det franske ord Ami betyder ven, og det er en god beskrivelse af brandets stil, der er afslappet og helt nede på jorden, samtidig med at det er ungt og ubekymret. Du genkender brandet ved det røde A med et hjerte i toppen, og så er det generelt alsidigt tøj, som henvender sig til de fleste. Er du til den enkle og ensfarvede, er der masser af styles af vælge i mellem, men du kan også finde forskelligt tøj med moderne farver. For AMI PARIS er der ingen grænser, så du kan kombinere tøjet på kryds og tværs, så du er klar til at være klædt moderne på til vinteren.