Fritid

Prøv de lækre Blundstone støvler

Sponsoreret

Er du ofte at finde på havnen og lige så ofte på havet? Er du fuldtidsfisker, eller er det mere en fritidsbeskæftigelse? Hos Havhøkeren finder du alt i sejlertøj, bådudstyr og praktisk tøj. Ønsker du det bedste for dine fødder? Prøv de populære Blundstone støvler.

Vandtætte og komfortable

Har du hørt om Blundstone støvler? Hvis ikke, er det på høje tid. Blundstone støvler er nemlig kvalitet udover det sædvanlige. De er designet og produceret lige siden 1870, hvor de første gang kom på markedet i Australien. Først i 1996 kom de til Danmark, hvor de har været lige siden. Er du ofte at finde på havet for at hive fisk ind eller på havnekajen med en fiskestang i hånden? Er du fisker, så ved du helt sikkert, hvor vigtigt det er at have godt og varmt tøj på. Hvis du bliver våd og fryser, når du er ved havet, så er det svært at få varmen igen, og det kan måske gå udover dit arbejde. Netop derfor vil Blundstone støvler være gode for dig. De er nemlig kendte for deres høje slidstyrke, og så er de vandtætte.

Kvalitetsstøvler for alle

Besøger du Havhøkeren finder du et udvalg Blundstone støvler i forskellige naturlige farver. De er i læder og er uden snørebånd, hvilket vil sige, at du slipper for våde snørebånd og for at binde dem, så de er nemme at tage af og på. Er du ikke fisker, men i et andet erhverv som landmand, gartner eller jæger, er støvlerne også helt perfekte. Og hvis du ikke har et af disse jobs, men bare ønsker et par kvalitetsstøvler, så er Blundstone helt sikkert det rigtige valg.