Fritid

Sådan finder du de rigtige plus-size strømpebukser

Sponsoreret

Strømpebukser er uden tvivl noget, som alle kvinder bør eje. Men for at opdatere din garderobe med strømpebukser, er du nødt til at finde det rigtige par til dig. Dine strømpebukser skal være af høj kvalitet, de skal passe til din stil, og mest af alt skal de have den rigtige størrelse.


Vælg plus-size strømpebukser

Er du en plus-size kvinde, bør du altid vælge strømpebukser, der er lavet til plus-size kvinder. Disse strømpebukser tilbyder nemlig ofte mere støtte og har ekstra god plads i forhold til, hvad et normalt par strømpebukser tilbyder.

Du kan eksempelvis tage et kig på strømpebukser fra Pamela Mann, der laver strømpebukser specielt til kurvede kvinder. Med disse strømpebukser er der god plads til lårene og et ekstra højt stykke ved taljen med et bredt taljebånd. Det sikrer, at strømpebukserne ikke ruller ned.

Større er bedre

Hvis du befinder dig mellem to størrelser, bør du altid vælge den større størrelse. I betragtning af strømpebuksers tætte pasform, er det bedre, at de er en smule for store end for små.

Der er nemlig ingen grund til at forsøge at presse sig ned i et alt for lille par strømpebukser, hvis det kan undgås. I stedet vil det være meget mere behageligt for dig med strømpebukser, du nemt og hurtigt kan tage på.

Tjek kvaliteten

Sidst men ikke mindst bør du undersøge, om strømpebukserne er i en god kvalitet. Der er intet værre end et par strømpebukser, der går i stykker efter første gang, at du har haft dem på.