Fritid

Kleopatrasmykker der glæder

Sponsoreret

Er du på udkig efter et smykke til din bedre halvdel, og er du i tvivl om, hvad der falder i hendes smag? Hos Wienberg Guld & Sølv finder du de populære Kleopatra smykker, som næsten med garanti vil give et smil på hendes læber. 

Smukke smykker

Det kan være svært at glæde en kvinde med smykker, hvis det ikke er noget specifikt, hun ønsker sig, eller hvis du vil overraske hende måske endda med et frieri. Smykkeverdenen er stor, og den kan være svær at navigere rundt i, hvis du ikke kender til nogle bestemte brands. Dog er der alligevel ét brand, som mange kvinder kender og er vilde med, nemlig Scrouples, som designer de smukke Kleopatra-smykker. Kleopatra er en ombytningsserie, hvilket vil sige, at brillanter kan byttes til en anden størrelse inden for to år fra købsdatoen, hvis det skulle ønskes. Kleopatra er en enkel og elegang serie, og smykkerne udstråler elegance og høj kvalitet – hvem vil ikke sætte pris på det?

Gamle guldsmedetraditioner

Kleopatraserien er fremstillet efter gamle guldsmedetraditioner af ganske dygtige guldsmede, og det ses tydeligt på hvert enkelt smykke. Går du og overvejer at fri til din bedre halvdel, er en ring fra Kleopatraserien et oplagt valg, og skulle du være så heldig at få et ”ja”, vil hun helt sikkert kigge på fingeren med stor glæde og stolt vise den frem til veninderne. Lyder det som det rigtige valg for dig? Så bør du klikke ind på Wienberg-guld.dk og se udvalget af ringe fra Kleopatraserien.