Indretning

Mangler du en ny lampe?

Sponsoreret

Mangler du lys i mørket, og må der gerne blive lys med stil? Hos elbutikken.dk finder du et stort udvalg af designerlamper, heriblandt le klint lamper. Klik ind på deres webshop, hvor du kan få syn for sagen.

Le Klint til hele hjemmet

Er pæren i lampen over spisebordet sprunget, og er det ved at være tid til at udskifte hele lampen? Så er det med at klikke ind og besøge elbutikken.dk, hvor du vil blive mødt af et stort og bredt udvalg af lamper til både loft, gulv, væg og bord. Hvilken lampe er du på udkig efter? Kender du Le Klint? Der er gode chancer for, at du har hørt om brandet, hvis du ikke allerede har en eller flere i dit hjem. Le Klint har nemlig lamper og skærme til hele hjemmet, så du kan få en praktisk, moderne og ikke mindst flot lys i hjemmet, som du kan få glæde af hver eneste dag, der skal lys i mørket. 

Håndlavet kvalitet

Hvis du har hørt om Le Klint, er der ikke noget af sige til det. Det er nemlig et brand med mange år på bagen, de har nemlig været til siden 1943, da familien Klint for alvor kom på lampe-landkortet med deres plisserede skærme og lamper. Disse produceres og foldes stadig i hånden af deres helt særlige foldepiger, og det betyder, at det er høj kvalitet, der er lavet med snilde og godt håndværk. Kigger du Le Klint-udvalget igennem hos elbutikken.dk, vil du hurtigt se, at lamperne stråler af æstetik og kvalitet. Besøg elbutikken.dk, så du hurtigt kan få lys i mørket med en klassisk designlampe fra Le Klint.