Indretning

Find en rund håndvask til dit badeværelse

Sponsoreret

Er du i fuld gang med renovering af dit badeværelse, og skal det nye være helt unikt? I så fald er det med at klikke ind og besøge design4home.dk, hvor du finder runde håndvaske i flot design.

Unikke, runde håndvaske

Gennem mange år har badeværelset udelukkende været et rum, der skulle være til praktisk brug, hvorfor der ikke nødvendigvis er blevet tænkt over flot design. I dag bliver der mere og mere fokus på hver enkelt rum, og jo mere unikt rummet er des bedre. Har du en helt særlig idé om, hvordan dit nye badeværelse skal se ud, eller har du brug for at blive inspireret? Hos Design4home har de et stort udvalg af badeværelsesmøbler, heriblandt toiletter, brusere, fliser, badekar, bordplader og ikke mindst håndvaske. Samtlige udvalg er store, og du finder både klassiske og unikke designs, så der er stor chance for, at du kan finde en håndvask, der passer lige præcis til dit badeværelse. 

Flere designs og materialer

Besøger du Design4home, kan du blandt andet se deres udvalg af runde håndvaske, som alle er håndlavede fra forskellige områder i Italien, og det betyder, at det er en helt unik håndvask, du får hjem på dit badeværelse, uanset hvilken du vælger. Skal det være en hvid håndvask, eller må den gerne være af lidt særligere materialer? Vælg eksempelvis en i warm steel, kobber eller måske sort rustfrit stål. Mulighederne er mange, det er bare at finde ud af, hvilken størrelse vasken skal være i, og hvilket design og materiale der falder i din smag. Du vil uden tvivl blive glad for din runde håndvask fra Design4home.