Fritid

Sådan vælger du den rigtige smag i din e-cigaret

Sponsoreret

Er du også faldet pladask for de smarte og nemme e-cigaretter, så har du sikkert også allerede stiftet bekendtskab med de mange forskellige slags E-juice. E-juicen er den del i din e-cigaret der bestemmer hvordan din oplevelse med at dampe bliver.

 

Find den rigtige e-væske

Umiddelbart kan det virke overvældende med de mange forskellige slags e-juicer der findes hos Elekcig.dk. Derfor er det en god idé, at du sætter dig lidt ind i hvordan e-væsken fungerer, samt hvad du forventer af e-cigaretten når du damper.

E-væsker findes med forskellige smag, lige fra de søde smage af friske frugter, til smag af almindelig tobak, samt lakrids og for eksempel surt slik og vanilje.

 

Hvad er e-juice?

E-juicen er den del af din ecigaret der bestemmer hvordan din oplevelse med at dampe skal være. Der findes intet mindre end et hav af forskellige e-væsker hos Elekcig.dk, hvorfor du bedst kan finde den du bedst kan lide ved at prøve dig lidt frem. Hvor meget e-væske du bruger når du skal dampe, afhænger af hvordan du damper, samt hvilken en styrke af nikotin e-væsken indeholder.

 

Brug e-cigaretten som en god hjælp til at blive røgfri

Vil du gerne kvitte smøgerne og blive røgfri, så kan e-cigaretterne i høj grad bruges som et godt hjælpemiddel. Det gælder også for de mange forskellige e-væsker, som du udover smag, kan vælge både med og uden nikotin. Vil du derfor gerne blive helt røgfri, gælder det bare om at skære ned for nikotinstyrken i din e-cigaret, og på den måde helt kvitte den skadelige tobak og nikotin.