Fritid

Bæredygtige solbriller for enhver smag

Sponsoreret

Er dine solbriller gået i stykker, eller vil du simpelthen bare forkæle dig selv med et ekstra par? Hos CrossEyes har de et væld af MessyWeekend solbriller til mænd og kvinder, og de fås både med og uden styrke.

Solbriller med og uden styrke

Kender du CrossEyes? Det er en dansk optikerkæde, som du finder flere steder i landet, og så snart du træder ind i én af deres butikker, vil du blive modtaget med glæde og med en service i topklasse, så du kan få lige præcis den hjælp og rådgivning, du har brug for, når du skal investere i nye briller. For CrossEyes er det vigtigt, at alle kunder får den bedste service, så alle og enhver kan se skarpt. Skal du have briller med styrke, tilbyder de en grundig synsprøve, så du kan få de helt rigtige briller, og det gælder selvfølgelig også, hvis det er solbriller, du er på udkig efter. MessyWeekend-solbrillerne fås både med og uden styrke, så alle har mulighed for at se skarpt, blive beskyttet mod solen og samtidig have et flot look. Lyder det som noget for dig? 

Et bæredygtigt valg

Uanset hvilket look du ønsker, og hvilken smag du har, så kan du højst sandsynligt finde et par fra MessyWeekend. De har nemlig et stort udvalg til både mænd og kvinder og til enhver smag. Så er du til et enkelt klassisk, tidløst design, kan du finde det i udvalget, ligesom du finder mere unikke modeller. MessyWeekend er desuden et bæredygtigt brand, hvilket betyder, at de donerer en andel af omsætningen til oprydning af plastikaffald fra Stillehavet. Besøg din CrossEyes-butik, så du kan få fingrene i de populære MessyWeekend-solbriller!