Fritid

Er du klar til at få en hest?

Sponsoreret

Mange børn har i flere år haft en stor drøm om at få en hest. De læser Wendys, og læser, hvor dejligt et liv, man kan have med en hest, samtidig med, at de ser, de smukke dyr gå elegant på landevejene. Det er ikke så underligt at mange gerne vil eje sådan et kræ.

 

Men en hest er et kæmpe arbejde og en stor udgift, derfor må drømmen om hesten for mange blive ved en drøm. Hvis du selv er på vippen om, hvorvidt du skal have en hest, kan du læse med her, for at se, om du ved, hvad det kræver.

 

Godt med foder

Det er en vital del af hesteejerens liv at have et godt lager af hestefoder. For det første skal du have nok af det, og for det andet skal du vælge et mærke, der faktisk gør noget godt for din hest. Derfor er det vigtigt, at du ikke køber det billigste produkt, men et kvalitetsprodukt. Er du helt ny, kan du kigge på eggermanns foder, der er klar med en god pose hestefoder, af en kvalitet, der med garanti gør din hest sund og rask.

 

Har du råd?

Heste svinger helt vildt i pris. De allerdyreste kan koste op til flere millioner kroner, hvorimod de billigste kan ligge på en pris omkring tusinde kroner. Man skal dog være påpasselig med at købe den billigste hest på markedet, da du kan få en hest, der ikke reddet til. Er du helt ny hesteejer, giver det altså bedst mening at købe en hest, der klar til brug. En god all-around hest til ridebrug koster typisk 25-30.000 kroner.

 

Det er altså en udgift, der for de fleste mennesker vedkommende kræver, at man går og sparer lidt op til.