Fritid

3 smarte opbevaringsmuligheder til dit værksted

Sponsoreret

Er du ved at være godt og grundigt træt af, at du aldrig kan finde det, som du skal bruge på dit værksted? Så er det nok på tide, at du kigger nærmere på praktiske og smarte opbevaringsmuligheder til værkstedet. 

Når først alle ting har fået deres faste plads, kan du altid finde det, du skal bruge. Det vil gøre det hele meget nemmere for dig. Dog kræver det naturligvis, at du rydder op efter dig hver gang, du har arbejdet i værkstedet.

Boltreol til søm, skruer, møtrikker og bolte

Bruger du tit søm, skruer, møtrikker, bolte eller lignende? Hvis disse ting typisk ligger i en stor uoverskuelig bunke, kan det tage tid at finde det, du har brug for. Men hvis du har en boltreol, kan du sortere disse ting og lægge dem i hver deres lille rum. Derved kan du hurtigt og nemt finde lige netop det, som du skal bruge.

En værkstedsvogn er praktisk og funktionel

Anvender du hele tiden det samme værktøj, kan det være en god idé at samle dette i en værkstedsvogn. På den måde ved du altid, hvor du skal tage et kig, når du skal bruge eksempelvis dine skruetrækkere eller din boremaskine. Du kan ovenikøbet få en værkstedvogn med hjul, så du kan flytte den fra sted til sted. 

Ophæng til værktøj skaber overskuelighed

Har du mange redskaber, der bare ligger og flyder rundt omkring, kan du købe ophæng til værktøj. Herved bliver det meget mere overskueligt at finde kosten, øksen, riven eller andet, når du skal bruge disse redskaber.