Underholdning

Karnevals kostumer

Sponsoreret

Selvom karneval i Aalborg først ligger sidst i maj måned, så kan man jo godt lige kigge efter et kostume allerede nu. Der er nemlig penge at spare på karnevals kostumer nu, da vi jo er midt i mellem karneval 2016 og karneval 2017.

Kendt i hele Europa

Karnevallet i Aalborg er kendt i hele Europa og det er da også Nordeuropas største folkelige karnevalsparade. De siger selv at de har mellem 60.000 og 100.000 tilskuere. Prøv lige at kigge på det nummer igen. 100.000 tilskuere. Til sammenligning så bor der omkring 115.000 mennesker i hele Aalborg, som er Danmarks 4. største by. Karnevallet i København er da også i en vækstfase, hvor der kommer flere og flere besøgende.

Temaet i 2016 var som bekendt: DER VAR ENGANG. Om folk rent faktisk bruger temaet til noget, eller om de bare klæder sig ud som de har lyst til, ved jeg ikke. Temaet i 2017 bliver: “Verden er fuld af…” Selve karneval 2017 i Aalborg ligger d. 27. maj, så vi håber på godt vejr.

Vælg det rigtige kostume

Når temaet til næste år er “Verden er fuld af..” så kan man næsten vælge det kostume man føler for. Gag.dk har været i branchen i flere år så de må, alt andet lige, vide en ting eller to omkring kostumer til karneval. De har samlet bestsellerne til karneval ét sted og de kan ses ved at klikke her. Så den store udfordring mange har, med at finde det rigtige kostume, kan hjælpes en hel del ved at undersøge Gag’s underside omkring karnevals kostumer. God fornøjelse til karneval, og klæd dig rigtig fedt!