Fritid, Underholdning

Inspiration til Halloween kostumer

Sponsoreret

Når vi nærmere os Halloween, begynder mange at overveje, om de skal holde et (u)hyggeligt arrangement, eller om de i det mindste ikke skal deltage i et hos venner og bekendte. Børnefamilier gør som regel lidt ud af festlighederne og pynter op, klæder sig ud og bager kager. Det lyder barsk, men afklippede fingre, græskar og øjne er noget der er set blive bagt, og det er til stor begejstring blandt de fleste.

Hvis voksne skal klæde sig ud, er der nogle kostumer, man bør overveje en ekstra gang. Klovnen har i høj grad været oppe i medierne, de har fået meget negativ omtale, grundet de mange hændelser, der er fundet sted i byer og på veje, hvor folk har haft klovnemasker på og har lavet ballade. Derfor bør man måske finde en maske med et venligt udseende, eller bare male sig i ansigtet kun, for ikke at skabe utrykhed.

Hvis man helst vil gå den helt sikre vej og klæde sig ud som noget andet, er mulighederne mange! Det kan være svært at finde en fysisk udklædningsbutik, men på nettet er der altid store chancer for at finde det helt rigtige udvalg og det perfekte parfume.  Gag.dk  er en gag og gimmick shop, der sælger spændende og fantasifulde kostumer og tilbehør og gaver til enhver sjov lejlighed. Der findes også halloween kostumer, du kan fx både blive et fint græskar, en zombie, et spøgelse, frankenstein mm. Der er et hav af muligheder! – man kan endda også finde et klovnekostume.