Fritid

Spændende spisesteder i Blokhus

Sponsoreret

Restaurantbesøg er en dejlig del af det at være på ferie. Det kan også være noget som man integrerer i hverdagen for at komme ud af huset og få noget nyt at spise end det, der typisk står på komfuret derhjemme. Hvis man tager på restaurant slipper man både for madlavningen og opvasken. Du kan derfor bare nyde et lækker måltid mad. Hvis du holder ferie i Blokhus er der mange forskellige spisesteder at vælge imellem. Det er faktisk muligt at finde en restaurant, nærmest uanset hvad du har lyst til at spise. Futten er en restaurant i Blokhus hvor du kan få en masse forskellige retter med frisk fisk. Prøv eksempelvis den pandestegte rødspætte, laksefileten eller de dampede blåmuslinger. Af andre retter på menukortet er der smagfulde forretter, lækre desserter og et fint udvalg af børneretter til de mindste. Futten er derfor et godt bud, hvis du skal finde en restaurant i Blokhus. Caféladen er en anden restaurant i Blokhus, hvor du kan få lækre retter, fiskeretter og desserter. Der er et stort udvalg, så alle i familien kan finde noget at spise. Også på Caféladen kan du få retter med frisk fisk. Derudover tilbyder spisestedet Caféladen et udvalg af lækre flammkuchen, som også er kaldet tarte flambée. Det er en form for pizza med forskellige slags fyld. Det er én af de mest populære retter og noget som helt klart skal prøves. Som spisesteder er Futte og Caféladen værd af besøge, hvis du kommer forbi Blokhus og har brug for en restaurant.