Fritid

Behåring – Nej tak!

Sponsoreret

Tendenserne inden for behåring har igennem tiderne ændret sig meget. Frisyren på hovedet har både skulle være stor, fyldig og prangende, krøllet, naturlig og ikke mindst farvet, langt kort osv.. Der er ingen grænser for, hvordan håret har set ud, og hvordan hårmoden kontinuerligt skifter, som så meget andet. Det at have en ‘frisure’ under armene har før været ok at have for kvinder, men nu er behåring under armene et ‘no go’. Det er selvfølgelig i orden, at mænd har det, men det ses i langt højere grad, at mænd også går op i deres behåring. Kroppen skal være velplejet, og derfor skal der også være styr på kropsbehåringen.

På benene gælder samme behåringstendens som under armene, hvis man vel at mærke snakker om kvinderne. I vinterperioden får benene ofte en smule mere ro, end i sommerperioden, hvor skraberen flittigt bliver brugt. Hvorfor ikke slippe for at skulle bruge oseaner af tid på barbering? – Der er trods alt kun 24 timer i døgnet, hårene vokser ud med lynets hast med normal barbering, og derfor skal man ofte i krig med skraberen.

Med permanent hårfjerning, slipper du for at skulle barbere dig flere gange om ugen, du slipper for en irriteret hud, og du slipper altså for at skulle bruge din kostbare tid på noget så kedeligt som barbering. Permanent hårfjerning er sikkert og effektivt, og der fås et hav af forskellige behandlinger.

Laserbehandling til fjernelse af hår kan du få hos EPC-Laser, der er en speciallægeklinik for laserbehandling. Hos dem tilbydes der både laserbehandling med kosmetisk og terapeutisk formål. Klinikken er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed, og behandlerne er yderst professionelle og har de rette uddannelser og kompetencer bag sig. Laserbehandling = permanent hårfjernelse! 🙂