Fritid

Skab påskehygge med blomster

Sponsoreret

I slutningen af marts er der påskeferie for de fleste danske børn, og det betyder, at familier samles til hyggelige stunder med god mad og påskeæg. Derfor pynter mange også op til den særlige højtid, hvor både påskepynt og forårsblomster pryder de danske hjem og haver.

Der er intet som en frisk forårsbuket, der skaber lys, farve og duft i stuen. Blomster er på mange måder et symbol på forårets komme, og derfor er månederne efter en kold vinter et oplagt tidspunkt at snuse sig frem til smukke blomsterudsmykninger ude og inde.

Blomsterglæde kan skabes på mange måder. Du kan både sammensætte dekorationer med forskellige blomster og andet pynt, men en simpel blomsterbuket er ofte også nok til at skabe dejlig forårsstemning i hjemmet.

Når familiens børn skal på jagt efter påskeæg i haven, er det altid dejligt at se dem kravle rundt og ihærdigt søge efter de søde æg. Og hvis der skal fotograferes lidt til familiealbummet, bliver det næppe mere idyllisk, end hvis æggene er gemt ved siden af et bed med smukke påskeliljer.

Måske er det ikke alle, der har fingersnilde nok til selv at skabe de smukke blomsterdekorationer eller at plante selv, men heldigvis kan man anskaffe sig de dejlige buketter og anretninger ad andre veje, da det jo er udbredt at købe blomster online, så du heller ikke selv skal ud i butikken og hente buketten eller blomsterfrøene.