IT og Teknologi

Overblik: Her er dine muligheder for moderne erhvervstelefoni

Sponsoreret

En vigtig del af hverdagen i en moderne virksomhed er, at det interne og eksterne telefonisystem virker optimalt. Det sikrer både et bedre arbejdsflow og god kundetilfredshed. Men hvad skal du vælge til din virksomhed? 

 

Denne lille guide er en introduktion til tre af de mange løsninger, der findes på markedet for erhvervstelefoni. 

 

Flexfone telefoniløsning 

Vælger du at benytte denne type erhvervstelefoni, får du en hosted PBX uden binding. Løsningen fra Flexfone integrerer alle dine enheder såsom bordtelefon, mobil og softphone, men løsningen er derudover spækket med ekstra funktioner uden merpris. Mobildækningen fra Flexfone håndteres på det stabile TDC mobilnet. 

 

Uni-tel One-connect 

Denne løsning er også en hosted telefoniløsning. Med Uni-tel One-connect er virksomhedens fastnet- og mobiltelefoner samlet i én løsning, og alle de nødvendige telefonfunktioner såsom ventemusik, viderestilling, velkomsthilsen mv. er en del af pakken. Løsningen kan i de fleste tilfælde bruges sammen med de bordtelefoner, du allerede har. Desuden er der frit valg, om du ønsker mobildækning fra TDC eller Telenor. 

 

Mitel MiVoice telefonsystem 

Denne form for erhvervstelefoni er en moderne og fleksibel IP telefoni-pakke, der både fungerer for små og store virksomheder. Her får du et effektivt og stabilt telefonanlæg. 

 

Nogle af funktionerne går igen, men hver løsning har en række fordele, som kan gøre hverdagen nemmere i netop din virksomhed. Læs mere om erhvervstelefoni her.