Fritid

Øse Efterskole har musiklinjen til dig!

Sponsoreret

Har du løst til at udfordre dine evner indenfor musik, så tag på Øse Efterskoles musiklinje, hvor du får prøvet det hele af.

Uanset om du er til heavy, elektronisk, reggae eller popmusik, så tag på musikefterskole i Vestjylland, hvor du kan spille lige præcis den stilart, du er mest vild med.

Om du er øvet musiker eller stort set ikke har prøvet kræfter med musik før, så er du mere end velkommen, for Øse Efterskole tilbyder musikundervisning til alle niveauer. Du har også mulighed for at modtage instrumental undervisning i både sang, kor, guitar, bas, trommer og klaver, hvis der er noget, du har lyst til at blive bedre til.

På musiklinjen får du også prøvet kræfter med mange forskellige events. For eksempel arrangerer skolen sin egen musikfestival, der hedder ØS, hvor du kan komme med bagom scenen ved at booke bands, skrive pressemeddelser og meget mere. Derudover har skolen også en filmuge i efteråret og en teaterproduktion i foråret, hvor du kan prøve kræfter med at producere film, lave skuespil, danse og stå på en scene til forestillingerne.

På Øse Efterskole kommer man selvfølgelig også på studietur, og her besøger musiklinjen typisk en europæisk storby, og så tager de på turné i Danmark eller Nordtyskland, hvor man både får mulighed for at opleve og fremvise musik.