Fritid

Find 3D filament til din printer

Sponsoreret

Find et kæmpe stort udvalg af filament i alle tænkelige farver til din 3D-printer hos Jako Import. Her kan du være sikker på, at kvaliteten og serviceniveauet er i top.

Jako Import er specialister i alle typer af filament til 3D-printere, og de forhandler filament i ABS, PLA, TPE og meget mere. De har et stort sortiment på lager, sådan at der altid er hurtig levering og til konkurrencedygtige priser.

3D filament eller også blot kendt som 3D-printermateriale omfatter de materialer, som man bruger til at bygge 3D-modeller med. Hvis du har købt en 3D-printer, så skal du også have investeret i materialer. Hvilke materialer, du skal bruge, afhænger af, hvilket objekter du vil printe, og hvilke krav, du stiller til kvaliteten.

Der er nærmest ingen grænser for, hvilke materialer du kan arbejde med, hvis du har en 3D-printer til rådighed. Du bliver dog nødt til at være kendt med, at en sådan printer kun understøtter udvalgte materialer. Før du køber en 3D-printer, bør du altså undersøge, om den kan håndtere det materiale, du ønsker at bruge til dine objekter.

Find de mange forskellige slags filament til din printer, sådan at du helt sikkert kan finde det, du leder efter og samtidig til gode priser.