Fritid

Pas på fødderne: Køb dine sikkerhedssko hos fysio-shop.dk

Sponsoreret

 

Det er vigtigt at bruge sikkerhedssko, hvis du er i et erhverv, hvor dine fødder kan være udsat. Hos fysio-shop.dk kan du se et stort udvalg af forskellige sikkerhedssko i flere prisklasser.

Hos fysio-shop går de op i, at du passer godt på fødderne. Derfor har de et stort udvalg af sikkerhedssko til dig, der har et erhverv, hvor fødderne kan være udsatte. Webshoppen har udvalgt nogle særlige modeller, der lever op til dig og dit behov, da de har undersøgt hele markedet af sikkerhedssko ud fra strenge krav til skoens kvaliteter.

Disse krav, der bruges i udvælgelsen af sikkerhedsskoene og den faglige viden om medicinske indlægssåler, der hører til, kalder de for Fysio-shop Works, og det kan du læse mere om på siden. Her kan du også læse meget mere om hver enkelt sko, men synes du ikke, at informationen er tilfredsstillende, så kontakt endelig shoppen, og så vil de give dig al den information og hjælp, de kan.

Skoen på billedet er en Arbesko, der er meget luftig med ventilerende mesh helt ned til sålekanten, så med den på skal du ikke være bange for at svede helt i skoene. Skoen er også stødabsorberende og giver god komfort til alle slags håndværkere. Så hvis du er i et håndværkerfag, hvor skoen gerne skal være både slidstærk, stabil og komfortabel og samtidig også skal kunne bruges på ujævnt underlag, så vil denne Arbesko være det oplagte valg til dig.