Indretning

Problemer med ønskelisten? Her får du tips til gaveønsker til boligen

Sponsoreret

Det kan være svært at finde på ønsker både til fødselsdage, til jul og andre anledninger, hvis du ikke lige synes, du mangler noget. Hvis du kan genkende det, så kan du her få to forslag til gaveønsker til din bolig.

Hvis du mangler forslag til ønskelisten, så kommer her to bud på ting, du kan ønske dig, som du helt sikkert vil få glæde af. Det første er et sengetæppe fra det populære brand Hay. De findes i alverdens farver og så er de kendt som “Mega Dot sengetæpper”, på grund af deres look med de store prikker på. Et Hay sengetæppe har to forskellige looks, da de ser forskelligt ud, alt efter hvilken side du vender opad. Nogle af dem har endda to forskellige farver. Sengetæpperne fås i alverdens farver og kan pifte ethvert soveværelse op, så det ser lidt mere stilrent ud. Har du blot ét rum, så soveværelse og stue er det samme værelse, så giver det især mening at have et flot sengetæppe, der kan forvandle sengen til en slags sofa med det smukke tæppe og nogle puder henover.

Et andet ønske kunne være en kniv fra La Guiole. Det populære mærke sælger både proptrækkere, knive og bestik og det er for dig, der gerne vil have lidt luksus ind i hverdagen. Designet er meget stilrent og enkelt, og derfor vil det passe ind i ethvert hjem. Produkterne kommer i flotte trækasser, og selvom det er nogle meget smukke knive, så kan de fleste af dem stadig gå i opvaskemaskinen, så du ikke skal bekymre dig om, at du kommer til at bruge ekstra tid på at rengøre dem. Knivene er selvfølgelig meget skarpe og funktionelle og hos Butik Jes Pors får du dem til en meget fordelagtig pris.