Indretning

Fyld dit soveværelse med kinesisk Feng Shui

Sponsoreret

Når man, som det fleste af os, lever og ånder i den moderne, vestlige verden, der er defineret af storproduktion og kapitalisme, kan man nemt blive draget af Østen, og Østens mystik.

Feng shui er en oldgammel kinesisk filosofi, som direkte oversæt betyder vind og vand. Indretningsfilosofien skal repræsentere livets strøm, og er kommet til verden for at skabe balance i vores tilværelse.

Derfor er soveværelset det perfekte sted at implementere Feng Shui, da det er her vi lader op, og gør os klar til at møde alle livets udfordringer. Sørg derfor for, at dit soveværelse er i balance, med få principper.

 

Din seng

Feng Shui dikterer, at du skal placere din seng midt i rummet, med udsyn til både vinduer og døre. Dine fødder må aldrig pege mod dørens åbning. Hvis du vil indrette dit soveværelse efter Feng Shuis principper, skal du købe en sengeramme med en sengegavl. Sengegavlen symboliserer stabilitet i dit liv.

Det er også vigtigt, at du ikke har rod under din seng. I virkeligheden må du ikke opbevare noget under din seng, da det afføder dårlige energier, og påvirker din nattesøvn.

 

Rod i soveværelset

Dit soveværelse skal være ryddet for det meste skrammel. Du må ifølge Feng Shui ikke opbevare planter, elektronik og andet rod i dit soveværelse. Ligeledes skal dine bøger også finde et andet rum at være i.

Et spejl i soveværelse er helst at undgå. Hvis du absolut vil have et spejl i dit soveværelse, skal det placeres så det ikke reflekterer sengen.

 

Bring naturen ind

Selvom planter er et no go, bør du male væggene i dit soveværelse i naturfarver. Undgå de stærke, varme farver, da de fremmer yang-energien. I soveværelset skal der være fokus på Yin-energien med sarte farver som fersken og rosa