Fritid

Giv dit barn en god start med Semper

Sponsoreret

Nye forældre har kun et ønske: at give deres barn den bedste start på livet. Gode forudsætninger i en tidlig alder betyder en verden til forskel senere i livet. Men som ny forældre kan det være svært at navigere i den jungle af babyprodukter der findes derude. Derfor kan det kun anbefales, at man kigger mod alle de gode produkter, der bliver lavet af semper.

 

Stolte svenske traditioner

Semper har eksisteret siden 1939, og har stadig hovedsæde i Sverige, hvor det hele også startede. Mærket startede, da firmaets stifter fandt på en metode til at tørre mælk på, og altså ende op med produktet mælkepulver. Semper laver i dag produkter, der kan nydes af folk i alle aldre, men er måske særligt kendt for deres babyprodukter.

 

Helt fra start

Nogle mennesker fravælger af den ene eller anden grund amning, og for dem er Semper også et naturligt valg, da firmaet med sin gamle mælkepulverteknik selvfølgelig også har modermælkserstatning som en del af sortimentet. Men når dit barn bliver ældre, kan I altså blive ved med at være Sempers kunde.

 

Grød i alle former

Semper kan i højeste grad være stolte af deres kæmpe udvalg af grød og moser til små børn. Her kan forældre altså købe grød i en bred palette af smage og typer. Så her kan de mest kræsne børn forhåbentligt også være med.

 

Også på farten

Sempers grød til mindre børn er genial til travle forældre på farten. Den lille klemmepose, har en smal tut, der gør, at dit barn kan sidde og sutte længe på grøden, sådan undgår du også at spilde, hvis barnet begynder at kaste rundt med den. Desuden er produktet udstyret med et bredt skruelåg, der er nemt at fjerne med tænderne, hvis man hænderne fulde.