Fritid

Tre gode grunde til at købe øko-briketter

Sponsoreret

Hvilke træbriketter er det bedst at fyre med? Her får du tre gode grunde til at købe økobriketter fra fyr-selv.dk, hvor du også kan finde et stort udvalg af andre typer briketter til opvarmning.

Briketter er en måde miljørigtig og CO2-neutral måde at fyre på, da de er lavet af sammenpresset overskudstræ fra eksempelvis produktion af møbler, samtidig med at det er harpiks, som findes naturligt i træet og ikke tilsat lim, der holder sammen på dem.

Hvis du er usikker på, hvilken type briketter, du er ude efter, så kan du overveje at købe ØKO-BRIK, der er lyse træbriketter af høj kvalitet, som består af træspåner fra produktion af IKEA-møbler. Da briketterne leveres fra de samme fabrikker hver gang er de altid af høj kvalitet. Her er tre gode grunde til at købe ØKO-BRIK fra fyr-selv.dk

  • Det er oftest billigere at fyre med briketter end almindelig kløvet brænde, da fugtighedsgraden er meget lavere end i almindeligt træ.
  • Træet i ØKO-BRIK er overskud fra fremstilling af møbler, og briketterne er derfor helt CO2-neutrale at fyre med.
  • ØKO-BRIK-briketter er altid klar til brug ved levering, og en palle ØKO-BRIK fylder væsentligt mindre end et brændetårn.

Når du får dine briketter, så skal du huske at opbevare dem tørt. Alle briketter, som købes på fyr-selv.dk, leveres stående på paller, og briketterne er pakket i praktiske håndterbare poser af 10 kilo. Det betyder, at hvis man lader dem stå på pallen eller et andet underlag, så kan de sagtens opbevares i en carport.