Fritid

Få de klassiske Margueritøreringe, der aldrig går af mode

Sponsoreret

Find et par ikoniske øreringe hos Brodersen + Kobborg, der kan gå til enhver person og stil, og som aldrig går af mode.

De fleste smykker har sin tid på den ene eller anden måde. Men få smykker går aldrig af mode. De er så klassiske, at de bliver ved med at være populære gennem årtier. Georg Jensens Margueritøreringe er et eksempel på. De er efterhånden blevet ikoniske, og både ældre damer og unge piger kan se sig selv med øreringene, fordi de ingen alder har.

De yndige øreringe er en del af den populære Daisy-kollektion, som er inspireret af Danmarks nationalblomst, nemlig margueritten. Margueritten sættes samtidig også i forbindelse med det danske kongehus. Den skønne ørering afspejler den elegante kvinde, og på samme tid rummer den også et raffineret udtryk.

Georg Jensens smukke øreringe findes i utallige skønne og forskellige stilarter. Du kan både finde øreringe, der fuldender outfittet til festlige sammenkomster, eller øreringene som ganske enkelt kan pifte hverdagsgarderoben op. En Georg Jensens ørering rummer mange forskellige designs, og kollektionen rummer en bred vifte af udtryk, hvor både enkelthed, ynde og æstetik optræder i form af flere forskellige modeller.

Disse skønne smykker er samtidig også en fantastisk gaveidé, som du med sikkerhed vil kunne glæde andre med. Kig forbi Brodersen + Kobborg og se de mange smukke og klassiske øreringe fra Georg Jensen.