Fritid

Dine åreknuder kan blive behandlet på flere måder!

Sponsoreret

Åreknudeklinikkerne er specialiserede i professionel behandling af åreknuder, og de har flere forskellige måder at behandle på, sådan at du sikkert og effektivt kommer af med dine åreknuder.

Er du træt af dine åreknuder og kunne du tænke dig at vide, hvilke muligheder du har for at få dem fjernet? Så se her! Åreknudeklinikkerne er nemlig specialiserede i at fjerne åreknuder, også de lidt mere komplicerede af slagsen, og så bruger de flere forskellige behandlingsmetoder. Der er nemlig mange forskellige måder, hvorpå åreknuder kan behandles. Blandt andet kan det gøres med en operation, med ultralydsvejledt skum, med en indvendig laser, med Vnus Closure, eller også kan det gøres via en kombination af disse forskellige muligheder.

Uanset hvilken behandling, du vælger, så bliver der lagt vægt på at fjerne alle de synlige åreknuder samt årsagen til dem. Derefter kan man se på at behandle eventuelle karsprængninger med mikroinjektioner, da de ofte kan opstå i sammenhæng med eller som følge af behandling af åreknuder.

Med ultralydsundersøgelse kan du vælge præcis den behandlingsstrategi, som passer dig bedst. Når “vanskelige” åreknuder skal behandles, som blandt ved patienter, der har været opereret før, så kan det være en god idé at kunne vælge mellem flere metoder.

Læs meget mere om de forskellige behandlingstyper af åreknuder hos Åreknudeklinikkerne, og her kan du også se en video af, hvordan det foregår, når åreknuder behandles.