Fritid

Lydudstyr, der er godt nok til professionelle musikere

Sponsoreret

Ascon.dk sælger lydudstyr fra dBTechnologies, der lever op til selv de bedste musikeres krav. Blandt andet har produkterne opnået anerkendelse for deres innovative løsninger.

Rejsen startede i 1990, da dBTechnologies begyndte at designe lydsystemer gennem innovation og elektronisk udvikling. Nu har dBTechnologies i mere end 25 år leveret avanceret lydudstyr til den professionelle musikbranche rundt i hele verden. Noget af det, de især har opnået stor anerkendelse for, er de innovative løsninger og selvfølgelig den høje kvalitet.

I de 25 år der er gået, har selskabet udviklet sig enormt. Der har været masser af succeser med diverse højtalere og systemet, og dermed har de sikret mange gode lydoplevelser gennem tiden.

Ascon tilbyder et stort udvalg af højttalere og lydudstyr fra dBTechnologies. De har udvalgt et bredt sortiment ud fra de bedste serier, sådan at du som bruger kan finde lige præcis de produkter, der giver den bedste lydoplevelser. Et af de nyeste skud på stammen fra dBTechnologies er VIO-serien, som du selvfølgelig også finder i sortimentet.

Du kan være sikker på både høj service og en professionel tilgang til råd og vejledning, når du handler på ascon.dk. Derudover leverer de altid hurtigst muligt, sådan at du ikke skal vente for længe på dit lydudstyr.